Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κατέπεσε (και με την βούλα) η σκευωρία εις βάρος μου… καμία σχέση με τις καταγγελίες για τον γερανό του Δήμου Τοπείρου

karypidhs

Από την πρώτη στιγμή σας το είχα γράψει, φίλοι αναγνώστες, ότι δεν είχα καμία σχέση με τις καταγγελίες εις βάρος του Δήμου Τοπείρου και του Θωμά Μίχογλου στην αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σχετικά με την παραχώρηση γερανού του Δήμου στο ΔΣΣ και την χρήση του για την βαφή της Λέσχης Αξιωματικών Ξάνθης.

Είχα πει ότι όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τον χώρο των ΜΜΕ με απείλησαν με συκοφάντησαν και πολιτικοί και άνθρωποι του χώρου. Όλα ήταν για κάτι που είχα κάνει ή είχα γράψει ή τέλος πάντων λίγο πολύ υπήρχε μια αφορμή. Όμως σε αυτήν την περίπτωση του Μίχογλου και του γερανού του Δήμου του, έζησα και το απίστευτο (!!!) να κατηγορηθώ και για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. Για κάτι που ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ… Ειπώθηκε και γράφτηκε (χωρίς έρευνα) και στον τύπο, ότι δήθεν κατήγγειλα τον Θ. Μίχογλου και τον Δήμο του στην Αστυνομία (!!!) και μάλιστα με επώνυμη καταγγελία.

Σήμερα λοιπόν δημοσιεύω την απάντηση του Αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης κ. Γ. Γκοδοσίδης στον οποίο απευθύνθηκα με έγγραφό μου. Έτσι στο έγγραφο απάντηση με Αρ. Πρ. 1018/18/63-α της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης αναφέρεται σαφώς ότι «ΔΕΝ προκύπτει καταγγελία επωνύμως ΑΠΟ ΕΣΑΣ ως προς την παραχώρηση γερανοφόρου οχήματος από τον Δήμο Τοπείρου στο ΔΣΣ για εκτέλεση εργασιών στην ΛΑΦΞ.»

Εδώ ολόκληρο το έγγραφο….

 Egrafo astynomikhs dieythinsh

Όσοι είπαν ή έγραψαν για την εμπλοκή μου στην παραπάνω υπόθεση θα παρακαλούσα να ανακαλέσουν άμεσα τα δημοσιεύματά τους!!! (Ο Θωμάς ας ψάξει να βρει ποιος τον κατήγγειλε).

 

Σταύρος Καρυπίδης

Εκδότης XanthiNews

Σχετικά Άρθρα