slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Κατέβηκαν από το ίντερνετ τα βίντεο που είχαν παραχθεί για την τουριστική προβολή της Ξάνθης. Εκτεθειμένος ο Δήμος Ξάνθης!

Δύο πολύ ωραία βίντεο (ένα για την περιοχή της Ξάνθης και ένα για την Σταυρούπολη) έφτιαξε ο Δήμος Ξάνθης και περήφανα τα ανέβασε στο Youtube και στην σελίδα του στο Facebook αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου πριν λίγες μέρες. Στο ένα από τα δύο φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν χωρίς έγκριση πλάνα του Ξανθιώτη βιντεογράφου Γιώργου Κράλλη που μαζί με την ομάδα του, κάνει διάφορες παραγωγές για τον νομό, τις περισσότερες φορές σε εθελοντική βάση.

Έτσι ενώ στην αρχή το ένα από τα δύο βίντεο μπλοκαρίστηκε με αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων, βλέπω σήμερα ότι και το άλλο βίντεο έχει «πέσει». Μάλιστα και τα δύο βίντεο φαίνεται ότι αποσύρθηκαν από τους ανθρώπους του Δήμου Ξάνθης γιατί δεν υπάρχουν ούτε στο Youtube ούτε στον λογαριασμό του Δήμου στο Facebook.

(Εκτεθειμένος για ακόμα μια φορά ο δήμος μας, μιας και έχω την ετύπωση ότι τα βίντεο παράχθηκαν στα πλαίσια κάποιου έργου που σημαίνει και ότι κάποιοι πληρώθηκαν για τον σκοπό αυτό! Ή εν πάση περιπτώσει είχαν σκοπό να πληρωθούν…).

 

Δείτε που ήταν τα βίντεο στο επίσημο site του δήμου αλλά τώρα δεν υπάρχουν…

Σχετικά Άρθρα