Αθλητικά Τελευταία Νέα

«Καρατζίκας – ήρωας του 1821»

skoda xanthi

 Η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στρέφεται κατά του Αντώνη Καρατζίκα, του δεύτερου βοηθού στον εκτός έδρας αγώνα της με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με αφορμή την υπόδειξή του για το πέναλτι υπέρ των Κρητικών στο 86′ (με το οποίο έγινε το τελικό 3-2) και το οποίο καταλόγισε ο Δασκαλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έχει ως τίτλο «ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ – ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 1821»:

«Σαν άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός στο 86′ αδράζοντας με θυμό, σθένος και αυταπάρνηση τη σημαία του και τρέχοντας δεξιά κι αριστερά δίνει το αμφισβητούμενο πέναλτι. Σε ένα ματς που κρινόντουσαν πολλά, έδωσε το πέναλτι αυτό στο 86′, ο νεότερος ήρωας της ελληνικής ιστορίας, όταν εκατοντάδες ίδιες φάσεις σ’ αυτό το πρωτάθλημα της Superleague έχουν χαρακτηριστεί ακούσιο, είχε γυρισμένη πλάτη, μάζευε το χέρι, κοιτούσε αλλού κι άλλα πολλά και κανένας δεν ασχολήθηκε.

Σημ. 1: Έχουμε δει στο ποδόσφαιρο πολλά πέναλτι να δίνονται από τους επόπτες. Αλλά οι «εμφατικές» κινήσεις, μετακινήσεις και ο χαρακτηριστικός τρόπος που υπεδείχθη το συγκεκριμένο πέναλτι από τον Καρατζίκα, έμοιαζαν να έχουν το ίδιο πάθος με το πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχναν οι παίκτες του ΟΦΗ για να κερδίσουν το παιχνίδι, όπως ήταν και υποχρέωσή τους. Γνώμη μας είναι ότι ο κ. Καρατζίκας στις επόμενες αποφάσεις πέναλτι που θα υποδεικνύει θα πρέπει να είναι σεμνός, εγκρατής και σοβαρός στις κινήσεις και υποδείξεις του προκειμένου να μην υπάρχουν τέτοιες εικόνες σαν αυτές που είδαμε την Κυριακή.

ΜΟΝΟ ΤΑΓΚΟ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Σημ. 2: Ο «ήμαρτον» κ. Γεωργίου χθες στην εκπομπή του στο Action24, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται ότι έχουν βάλει την Ξάνθη στο σημάδι.»

Εμείς απαντάμε: «Τι είναι αυτά που λέτε κ. Γεωργίου; Αποκλείεται.»

Σχετικά Άρθρα