slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κανονικά στις 12:00 σήμερα η παρέλαση, 11:45 η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Ξάνθης

Ώρα 11:00 π.μ. Λιτή δεξίωση από τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Ώρα 11:45 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, τον Στρατηγό Δ/τή Δ΄Σ.Σ., τον Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., τον Αστυνομικό Δ/ντή Ξάνθης, τον Λιμενάρχη Λάγους, τον Δ/τή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών, τον Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, τους εκπροσώπους αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων και όλες τις Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις.

Ώρα 12:00 Παρέλαση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εθελοντών του Ε.Ε. Σταυρού, Συλλόγων, Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Οδηγών και Τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων. Την ευθύνη της παρέλασης των μαθητών θα έχει ο κ.Πέτσιος Αθανάσιος, Υπεύθυνος του Τμ.Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα