Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κανονικά θα περίμενα να έχει παραιτηθεί ο Τσολακίδης και όχι να στέλνει επιστολές κατά του Τσιτιρίδη

Επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έστειλε ο Βασίλης Τσολακίδης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ανάληψη της Δημαρχίας από τον Γιώργο Τσιτιρίδη

Στην επιστολή αναφέρει:

Την 1η Σεπτεμβρίου 2015 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την αλλαγή διοίκησης στο Δήμο Αβδήρων. Τα πεπραγμένα του κ. Γεώργιου Τσιτιρίδη και των συνεργατών του, θα μπορούσαν να συνοψιστούν σε τρεις λέξεις:
1.    Προχειρότητα
2.    Απραξία
3.    Αναποτελεσματικότητα
Χαραμίζουν τα χρήματα των δημοτών σε «μικρορουσφέτια» τα οποία απορρίπτονται από το ελεγκτικό συνέδριο. Όσον αφορά τα μεγάλα έργα και τον προγραμματισμό, ας μη το συζητάμε καλύτερα.
Κοινωνική πολιτική σε ένα δήμο με τόσες ιδιαιτερότητες, στην ουσία δεν υπάρχει. Ας ελπίσουμε να προχωρήσουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα σύντομα στον τομέα αυτό.
Για την παιδεία που πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα, ούτε κουβέντα να γίνεται. Το Ειδικό σχολείο για το οποίο τόσος ντόρος έγινε με τις παρεμβάσεις του πρώην Βουλευτή κ. Αλέξανδρου Κοντού, ξεχάστηκε. Στο Γυμνάσιο Γενισέας όπως μας ενημέρωσαν, η στέγη έχει καταστραφεί και ουδεμία κίνηση αποκατάστασης δεν έχει γίνει μέσα στο καλοκαίρι, ενώ θα έπρεπε σε όλα τα σχολεία να γίνονται παρεμβάσεις για όσο διάστημα αυτά παραμένουν κλειστά.
Μας εκπλήσσει επίσης το γεγονός ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια για την αναβάθμιση της έδρας του Δήμου Γενισέα.  Η παράταξη μας έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις συνολικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στο τρίπολο Σέλερο – Γενισέα – Άβδηρα, που πρέπει να στηριχτεί ο Δήμος Αβδήρων.
Το απόθεμα 300.00 Ευρώ και πάνω που σας κληρονομήσαμε και θα έπρεπε να στηρίξει σοβαρές πρωτοβουλίες και προετοιμασία του Δήμου για μεγάλα έργα εξανεμίστηκε.
Δυστυχώς δικαιωθήκαμε τόσο γρήγορα για την ανεπάρκεια σας ως διοίκηση, χωρίς να επιχαίρουμε γι’ αυτό. Δεν είμαστε άφρονες να περιμένουμε την αποτυχία των διαδόχων μας για να δικαιωθούμε . Λυπούμαστε για τα χαμένα χρόνια για το Δήμο Αβδήρων, γιατί ο σοφός λαός μας λέει « η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».
Εμείς θα προσπαθήσουμε με παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες και συνεχή ενημέρωση των δημοτών μας, να «ξυπνήσουμε» τη διοίκηση του Δήμου και να την επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο και στην πορεία της δημιουργίας.
Κύριοι είναι ώρα να συνέλθετε, να αφήσετε την αλαζονεία, τις απειλές προς τους προμηθευτές και μη θεωρείται το Δήμο «τσιφλίκι» σας. Εργαστείτε νυχθημερόν γιατί  οι καιροί (ου μενετοί), οι ευκαιρίες περνάνε δυστυχώς ανεκμετάλλευτες
Με εκτίμηση

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

(σ.σ. Κανονικά όσοι ξέρουν τι έγινε όταν προεκλογικά ο Βασίλης Τσολακίδης ενέταξε στον συνδυασμό του τον Δημήτρη Γαλανόπουλο, θα περίμεναν από τον κ. Τσολακίδη ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετά την αποτυχία εκλογής, να έχει ήδη παραιτηθεί από τον συνδυασμό και να έχει ανοίξει τον δρόμο για την διάδοχη κατάσταση…).

Σχετικά Άρθρα