Έβρος Τελευταία Νέα

Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και πουλούσε ναρκωτικά

narkotika samothraki (1) narkotika samothraki

Συνελήφθη στις 14-10-2014 το μεσημέρι, στη Σαμοθράκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 890 γραμμαρίων

1 σακί με τεμαχισμένα κλαδιά δενδρυλλίων κάνναβης, βάρους 1.850 γραμμαρίων

1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 3,6 γραμμαρίων

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, φυτεία με δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,60 έως 2,90 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε ο 47χρονος.

Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένα σύστημα ποτίσματος, ένα ψαλίδι, ένα μεταλλικό σκεύος οικιακής χρήσης και μία μονωτική ταινία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα