Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και Φίλοι της Στήλης Ζέπελιν

Όλα καλά με την κοπή της πίτα της ομάδας μας κ. Πανόπουλε αλλά για το καλό του έτους δεν θα έπρεπε να δώσετε και στους δημοσιογράφους από ένα κομματάκι πίτας;

Δεν λέμε να μας δώσετε από αυτά τα κομμάτια που έχουν το φλουρί. Κρατήστε το για τα παιδιά της ομάδας. Όμως σχολιάσθηκε άσχημα μεταξύ των δημοσιογράφων το ότι ξεχάσθηκε η παρουσία τους στην εκδήλωσή σας.

Δεν πειράζει, ίσως του χρόνου φέρουμε δικά μας πιτάκια να τα μοιράσουμε μεταξύ μας να μην αισθανόμαστε μειονεκτικά.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε γεύμα με εδέσματα από τον φανταστικό μπουφέ του ξενοδοχείου που τον τίμησαν όλοι δεόντως.

Πάντως στο χώρο της εκδήλωσης επικρατούσε σύμπνοια και όλοι έδιναν ευχές αγάπης και ειρήνης ο ένας στον άλλο. Και όπως τόνισε και ο Μητροπολίτης που ευλόγησε την πίτα, η ομάδα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για άλλες ομάδες ήθους και υπευθυνότητας και από πλευράς ΠΑΕ και από πλευράς φιλάθλων, «ήθος» που τιμήθηκε και από την Ελληνική Αστυνομία και από την πολιτεία. (Βασικά εμείς οι Ξανθιώτες το έχουμε μέσα μας, μπορεί όλοι την ημέρα να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, όμως η παρουσία μας έξω είναι κυριλέ).

Ο υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων της ομάδας κ. Κυρλίδης είπε ότι η ΠΑΕ έχει εκπληρώσει το 60 με 70% των στόχων της. Νούμερο πολύ καλό για ομάδα νομίζω.

Επ ευκαιρίας της παραλαβής της επιταγής από την πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης, η κ. Στυλιανίδου βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει και την επέκταση του Γηροκομείου Ξάνθης που θεωρείται επιβεβλημένη.
Κυρία Βιβή να συμβάλουμε και εμείς όπου μπορούμε σε αυτήν την προσπάθεια επέκτασης του Γηροκομείου μας.

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε.

Σχετικά Άρθρα