slider Αγροτικά Τελευταία Νέα

Καλές οι ημερίδες για τους αγρότες αλλά να υπάρχουν και αποτελέσματα κύριοι της Περιφέρειας

Ημερίδα – τεχνική συνάντηση για τις δράσεις των Σχεδίων Βελτίωσης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, την Πέμπτη 1 Μαρτίου στην Κομοτηνή.

Η ημερίδα είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και απευθυνόταν σε γεωτεχνικούς και μελετητές. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Ευθύμιος Τσιατούρας και η κ. Γεωργία Παπασταματίου από τη Μονάδα Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 του Υπουργείου. Την Περιφέρεια ΑΜΘ εκπροσώπησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Νίκος Ευφραιμίδης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν διεξοδικά και δόθηκαν απαντήσεις σε θέματα σχετικά με την υλοποίηση επενδύσεων, οι οποίες στοχεύουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας, στη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα