slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καλά κάνουν… Δήμαρχος με 2 αντιδημάρχους στην Αθήνα για να γιορτάσουν τα Ελευθέρια… Κατά τα άλλα η πόλη μας πλέει τα λοίσθια (φωτο)

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από το Δημαρχείο ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Λομβαρδέας παραβρέθηκαν σήμερα στον λαμπρό καθιερωμένο εορτασμό των Ξανθιωτών της Αθήνας για την επέτειο των 99ων «Ελευθερίων» της Ξάνθης, που διοργάνωσε και φέτος το Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγων Ξανθιωτών Αττικής.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, ξεκίνησε με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κιμμεριωτών Παναγιώτης Μαραζόπουλος.

Ακολούθησε πορεία εν πομπή με τα λάβαρα των Συλλόγων, τα οποία κρατούσαν παιδιά με παραδοσιακές στολές της Θράκης υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Η πομπή κατέληξε στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου  Στρατιώτη από τον Δήμαρχο Ξάνθης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, την Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Κατερίνα Παλιού και την κ. Βασιλική Αγοραστού, η οποία εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη. Στεφάνι επίσης, κατέθεσαν ο κ. Γεώργιος Ζαφειρακίδης ως εκπρόσωπος της Εταιρείας Θρακικών Μελετών, η Πρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος Χριστίνα Αθανασιάδου, η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Θράκης «Δόμνα Βισβίζη» Νατάσα Πεντίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρουπολιτών Αθήνας Νίκη Πανούση η οποία εκπροσώπησε το Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγων Ξανθιωτών Αττικής και ο κ. Αναστάσιος Τίμης εκ μέρους του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Ξάνθης. Πλήθος Ξανθιωτών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ευφραιμίδης.

 

σ.ε. 1 Κατ εμέ ο Δημαρχόπουλος και οι άλλοι αντιδήμαρχοι, ο Ζαγναφέρης και ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Ευφραιμίδης καλά κάνουν και πάνε εις τα Αθήνας με κάθε ευκαιρία. Γι αυτό άλλωστε δεν τους ψηφίσαμε; Για να μας εκπροσωπούν. Η μόνη ένστασή μου είναι ότι θα πρέπει και εδώ την πόλη μας να κάνουμε και λίγη δουλειά…

σ.ε.2 έβαλα πλέει και όχι πνέει γιατί η πόλη μας την ίδια ώρα πλέει στα σκουπίδια…

Σχετικά Άρθρα