Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης στην ομάδα Ξάνθης των φίλων του Κυριάκου Μιτσοτάκη

 zagnaferhs mitsotakhs

Έγραφα πριν λίγες μέρες ότι οι εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σημαντικές και ότι η εσωτερική αμφισβήτηση της ηγεσίας είναι και αυτή προ των πηλών. Μάλιστα όλο και περισσότερα στελέχη της βάσης συμφωνούν με την ιδέα ότι είναι επιτακτικό να αλλάξει η ηγεσία και η ομάδα που εφάρμοσε την πολιτική του Σαμαρά και το κόμμα να ξεκινήσει με μια φρέσκια ηγεσία και μια ξεκάθαρη πολιτική.

Στην βάση αυτών των σκέψεων έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό και στην Ξάνθη μια ομάδα υποστηρικτών του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους φίλους του Κυριάκου και να θέσει τις βάσεις για τον διάλογο που πρέπει να υπάρξει εσωτερικά της ΝΔ πριν την αλλαγή της ηγεσίας. Στην ομάδα αυτή ανοικτά εξέφρασε πριν 10 μέρες την συμπάθιά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Μόλις σήμερα είχα μια κουβέντα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη ο οποίος μου είπε ότι και ο ίδιος είναι πολύ κοντά στις απόψεις του Κυριάκου Μιτσοτάκη και έθεσε ένα όριο κάπου στο μέσον του καλοκαιριού, μετά το οποίο θα πρέπει να τεθεί το θέμα της αλλαγής της ηγεσίας. «Προς το παρόν θέλουμε να δούμε πως θα πάει ο Σύριζα με τις διαπραγματεύσεις. Δεν είναι ώρα για τα εσωκομματικά μας. Διεργασίες γίνονται βέβαια και δεν σου κρύβω την συμπάθειά μου στο πρόσωπο του Κυριάκου…» μου είπε με ενθουσιασμό ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης που έχει γύρο του και μια μεγάλη ομάδα στελεχών που τον ακολουθεί. (Φαίνεται ότι ανοίγει η ομάδα του Κυριάκου στην περιοχή μας… και μαζεύει δυνατά ονόματα γύρο του!!!).

Σχετικά Άρθρα