ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Και νέες διακρίσεις για το τραμπλίνο της Ξάνθης

Γιώργος Σπανός Τραμπολίνο

Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Α-Β-Γ κατηγοριών, που προκήρυξε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Στο Πρωτάθλημα πήραν μέρος οι 15 καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν τον Μάρτιο στους αγώνες των περιφερειών.

Ο Σύλλογος Ερατώ Ξάνθης συμμετείχε με έναν αθλητή, τον Γεώργιο Σπανό, στην κατηγορία Παίδες (Γ), ηλικιών 13-14. Ο αθλητής του Συλλόγου μας κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στους 8 καλύτερους αθλητές στην προκριματική φάση, που διεξήχθη το Σάββατο 9-5-2015, κατακτώντας την 8 η και 7 η θέση στο Τραμπολίνο και στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο αντίστοιχα.

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα 10-5-2015,  ο Σπανός Γιώργος κατέλαβε την 5η και 6η θέση στο Τραμπολίνο και στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο. Είναι η πρώτη φορά που ο αθλητής του συλλόγου μας συμμετείχε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πραγματοποίησε μία πολύ καλή επίδοση, αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τις οδηγίες και την τεχνική κατάρτιση της προπονήτριας Λαρίσα Σερτάκοβα. Τους συγχαίρουμε και τους δύο και ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες στους αγώνες!

Σχετικά Άρθρα