Κόμματα Τελευταία Νέα

Και γ@μω τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… Ο Πολάκης… παραιτεί το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί δεν διορίζουν τους δικούς του

Με την υπογραφή τόσο του Π. Πολάκη όσο και του Ανδρέα Ξανθού υπάρχει έγγραφο με το οποίο ζητείται ουσιαστικά η παραίτηση των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το έγγραφο δημοσίευσε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης στο Facebook με τη λεζάντα: “Να και τα νέα του ΚΕΕΛΠΝΟ που προανήγγειλα. Ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του”.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού σε μονάδες εντατικής θεραπείας και αυξημένης φροντίδας προκαλεί τριγμούς. Ο αρχικός κατάλογος της επιτροπής του ΚΕΕΛΠΝΟ εξετάστηκε απ τον κ. Πολάκη και εντοπίστηκαν «λάθη» με αποτέλεσμα να “κοπούν” δεκάδες ονόματα.

Ο ίδιος ο υπουργός επισκέφτηκε το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ η πρώτη συνεδρίαση ήταν άκαρπη. Απόφαση δεν ελήφθη ενώ ουσιαστικά χθες το ΚΕΕΛΠΝΟ απέρριψε τον πίνακα που απέστειλε το υπουργείο με τις “διορθώσεις”. Λίγο μετά ήρθε και η επιστολή του υπουργείου με την οποία ουσιαστικά ζητείται η παραίτηση του ΔΣ.

“Ας βρουν άλλη μεθοδολογία οι κυρίοι υπουργοί. Και οι τρεις λόγοι που επικαλούνται είναι αβάσιμοι. Έχουν γίνει παρανομίες εκ μέρους του υπουργού. Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε. Υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με τον διαγωνισμό μετά την παρέμβαση Πολάκη. Σας θυμίζω ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση εκ μέρους τριών βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης” δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος.

 

Και γ@μω τους Δημοκράτες έχει τελικά ο Σύριζα ρε παιδιά… δεν συμφωνείτε;

Σχετικά Άρθρα