Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Καθημερινές συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβαλα, Ξάνθη και Κομοτηνή… προστατέψτε τα παιδιά σας

Συνελήφθησαν την 14 και 15-10-2016, στους νομούς Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 25, 26, 39 (άνδρες) και 27 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι κατείχε δώδεκα (12) ναρκωτικά δισκία.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν την 27χρονη, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι είχε στην κατοχή του έξι (6) ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας, Ξάνθης και Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα