slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Καθημερινές οι συλήψεις στην ΑΜΘ για καλλιέργεια κάνναβης και εμπόριο ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 30-4-2018 και στις 1-5-2018, στους νομούς Έβρου, Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Δράμας,  τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 52, 51, 33 και 23 ετών και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ένας 33χρονος και μία 27χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κυπρίνου Ορεστιάδας, εντόπισαν τον 33χρονο, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κυπρίνου, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος καθώς και την κατοχή του, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 206 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 6,4 γραμμαρίων και ένα πλαστικό δοχείο με μεθαδόνη, βάρους 217 γραμμαρίων, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε εισάγει από τη Βουλγαρία.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι εντόπισαν σε οικόπεδο και την οικία του, δώδεκα (12) φυτά κάνναβης, ύψους από 20 έως 30 εκατοστών και μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 10,1 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 51χρονο, διότι εντόπισαν σε οικόπεδο και την οικία του, τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους από 4 έως 7 εκατοστά και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, οι δύο υπήκοοι Ρουμανίας, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Εκεί κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην πέμπτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,9 γραμμαρίων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας, τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

2018- ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σχετικά Άρθρα