Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Κάνε φυσικό botox… τρώγοντας!

Κάθε γυναίκα θέλει να περιποιείται τον εαυτό της και όσο μεγαλώνει θέλει να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι της για να φαίνεται νεότερη. Μετά τα 30 κι αναλόγως την κατάσταση του δέρματος οι περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον δερματολόγο τους προκειμένου να κάνουν botox. Επειδή η φύση έχει κι αυτή τα όπλα της και είναι πολύ δυνατά  σας παρουσιάσουμε 4 μαγικές τροφές οι οποίες λειτουργούν ως φυσικό botox και σβήνουν τις ρυτίδες. Δοκιμάστε τις και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα και φυσικά κι ανέξοδα.

  • Οι φράουλες. Το πιο ωραίο φρούτο της Άνοιξης έχει αυξημένες αντιοξειδωτικές ικανότητες, επομένως καταπολεμά τις ρυτίδες και λειτουργεί όπως μια αντιγηραντική κρέμα.
  • Σπαράγγια. Έχουν πολλά ευεργετικά οφέλη. Είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C, Ε και K, οι οποίες είναι απαραίτητες για την υγεία των οστών και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και βιταμινών του συμπλέγματος Β.
  • Ρόδι. Η σούπερ τροφή είναι ιδανική για το δέρμα μας. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για τη γήρανση, το στρες και τις εκφυλιστικές παθήσεις και αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διάφορων τύπων καρκίνου.
  • Αβοκάντο. Περιέχει βιταμίνες Α και Ε, οι οποίες βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα ενισχύουν το ανοσοποιητικό και αποτρέπουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Σε περίπτωση που είστε σε  δίαιτα καλύτερα να μην το τρώτε καθημερινά γιατί θεωρείται το πιο παχυντικό φρούτο.

Σχετικά Άρθρα