slider Έβρος Τελευταία Νέα

Κάλεσαν τηλεφωνικά την αστυνομία να πάει σε άλλο σημείο και έκλεψαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Τους τσάκωσαν!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκε 18-4-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 33, 30, 24 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ψευδή καταμήνυση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν κατάστημα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του πλήθος κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 7.000 ευρώ περίπου.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, καθόσον προέκυψε η εμπλοκή τους στην συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ στην κατοχή του 30χρονου, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων συσκευών, οι οποίες κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο τους.

Επιπλέον, στην οικία του 30χρονου βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 86 γραμμαρίων, 1 μεταλλικός τρίφτης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο 30χρονος, λίγο πριν τη διάρρηξη του καταστήματος, κατήγγειλε τηλεφωνικά στις αστυνομικές αρχές, υποτιθέμενη διάπραξη κλοπής σε περιοχή έκτος της πόλης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς και να αποφύγουν τη σύλληψη.

Στο  πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν επίσης 3 διαρρηκτικά εργαλεία, 1 φακός και 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα