slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Κάθαρμα Βούλγαρος μετέφερε δεκάδες κιλά χασίς με το αυτοκίνητό του

Μεγάλη επιτυχία για την αστυνομία μας μιας και συνελήφθη στις 19-7-2017 το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να πραγματοποιεί είσοδο στη χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας και να μεταφέρει με το όχημα που οδηγούσε, 15 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 25.986 γραμμαρίων, τις οποίες είχε επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 94 λέβα Βουλγαρίας και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα