slider Travel Τελευταία Νέα

Θετική συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Έκθεση GRECKA PANORAMA της Βαρσοβίας

Θετικά αποτιμάται η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην 3η Έκθεση GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στην πρωτεύουσα της Πολωνίας Βαρσοβία.

Η GRECKA PANORAMA είναι μια Έκθεση αφιερωμένη στον τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Βαρσοβία στοχεύοντας στην τουριστική προβολή της χώρας μας και την προσέλκυση επισκεπτών από την Πολωνία.

Με τη συμμετοχή της στην GRECKA PANORAMA, η Περιφέρειά μας πρόβαλε τους τουριστικούς της προορισμούς σε ένα κοινό 8,5 χιλιάδων επισκεπτών και παρουσίασε τις θεματικές επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες της καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Την ίδια ώρα, με τη συμμετοχή της στην παράλληλη γαστρονομική Έκθεση GREEK FOOD SHOW, η Περιφέρεια παρουσίασε στο πολωνικό κοινό προϊόντα και παραδοσιακά πιάτα της τοπικής μας κουζίνας.  

Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με τουριστικούς πράκτορες από την Πολωνία, με φορείς, όπως τον Αντιπρόεδρο του Πολωνο-Ελληνικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, και δημοσιογράφους.

Σχετικά Άρθρα