Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Θανάσης Ξυνίδης: Ο αυξημένος κίνδυνος από τη διοίκηση του δήμου Ξάνθης επιβάλλει την παραμονή μου ως επικεφαλής της παράταξης (+βίντεο)

Για ένα πρωτόγνωρο και επικίνδυνο φαινόμενο στο Δήμο Ξάνθης κάνει λόγο στο Κανάλι 6 ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών και γνωστός Δικηγόρος της Ξάνθης Θανάσης Ξυνίδης με αφορμή ερώτηση για τις πολιτικές του αποφάσεις στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο αυξημένος κίνδυνος από το πρωτόγνωρο φαινόμενο στο δήμο Ξάνθης είναι ο λόγος που κρατά τον Θανάση Ξυνίδη στη θέση του επικεφαλής της παράταξης μέχρι σήμερα όπως ο ίδιος τονίζει.

«Δεν έχω καμία διάθεση να διαχειριστώ την εξουσία γιατί ή θα παραβιάσω τις αρχές μου ή θα παραβιάσω τη λογική μου». Ωστόσο ο κύριος Ξυνίδης αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να ηγηθεί της Κοινωνίας των δημοτών στις επόμενες δημοτικές εκλογές απαντώντας μάλιστα στη σχετική ερώτηση με μια χαρακτηριστική ρήση. Μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που κλείνει άπαξ δια παντός τα όποια σενάρια κυκλοφορούν για τις φιλοδοξίες του στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Σχετικά Άρθρα