Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η σημασία της συντήρησης των φαναριών… Πώς να τα ξεθαμπώσετε γρήγορα και οικονομικά

Ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου το οποίο παρέχει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες ασφάλεια, είναι το σωστό σύστημα φωτισμού. Είναι εξίσου σημαντικό όταν οδηγούμε να μπορούμε να βλέπουμε καλά αλλά και να μπορούν να μας δουν. Τα καινούρια αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με πλαστικούς προβολείς, για λόγους ασφάλειας, βάρους και αντοχής. Με το πέρασμα όμως του χρόνου, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, ο ήλιος και η οξείδωση αλλοιώνουν την καθαρότητα τους, φθείροντας την επιφάνεια η οποία σταδιακά γίνεται θολή και κίτρινη.

Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η απόδοση των προβολέων και το φως που διαχέεται να είναι ενοχλητικό για τους απέναντι οδηγούς.

Η κόπωση των οδηγών πολλές φορές οφείλεται στην χαμηλή ορατότητα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρά ατυχήματα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να διατηρούμε σωστά συντηρημένους τους προβολείς φωτισμού του οχήματος μας ώστε να οδηγούμε με άνεση και ασφάλεια.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Η αποκατάσταση πρέπει να γίνεται από ειδικούς επαγγελματίες οι οποίοι με την χρήση ειδικών μηχανημάτων θα επαναφέρουν τους προβολείς του οχήματος σας στην αρχική τους κατάσταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Στο Wash Park Μπουρμπουλήθρες στην Τριαντ. Μιχαηλίδη 26 στην Ξάνθη χρησιμοποιούν άριστης ποιότητας τεχνικές και προϊόντα επαναφέροντας τους προβολείς οποιουδήποτε τύπου οχήματος στην αρχική τους κατάσταση μέσα σε μία μόνο ώρα.

ksethampoma

Πλεονεκτήματα αποκατάστασης φαναριών

Ασφάλεια και οδηγική άνεση

Οικονομία αφού αποφεύγετε την αντικατάσταση των προβολέων

Επιτυχή έλεγχο ΚΤΕΟ

Αισθητή βελτίωση

Αποφυγή προστίμου από την αστυνομία ύψους 80€

Και ένα τελευταίο αν εμπλακεί κάποιος σε ατύχημα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην καλύψει η ασφάλεια τον οδηγό που είχε θολά φώτα!!!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να κλείσετε το ραντεβού σας καλώντας το Wash Park Μπουρμπουλήθρες οποιαδήποτε στιγμή στο 2541072596.

thola-fanaria-6 thola-fanaria

thola-fanaria-3 thola-fanaria-4 thola-fanaria-5

thola-fanaria-2 thola-fanaria-1

Σχετικά Άρθρα