slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η περιοδεία του Δκτη 1ης Στρατιάς στο Βόρειο Έβρο!

Του Ηλία Προύφα

Μονάδες Εθνοφυλακής, φυλάκια, ΣΥΠΟ και προκεχωρημένες μονάδες προκαλύψεως της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο, επισκέπτεται από το πρωί ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Άκρως επιχειρησιακός αξιωματικός ο Στρατηγός Ζερβάκης, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο Βόρειο Έβρο, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr, έχει ”ξεσκονίσει” όλες τις μονάδες και τα φυλάκια, ελέγχοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα και  δίνοντας εντολές και κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στρατηγός Ζερβάκης, ”οργώνει” στην κυριολεξία τον Έβρο. Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου παρακολούθησε βολές μονάδων Εθνοφυλακής.

Ως άμεσος προϊστάμενος των υφιστάμενων του σχηματισμών Γ’ και Δ’ Σωμάτων Στρατού, ο Στρατάρχης Ζερβάκης, αεικίνητος δίχως σταματημό, περιοδεύει στις ακριτικές περιοχές των συνόρων μας, έχοντας αναπτύξει με το χαρακτήρα του μια ανθρώπινη σχέση τόσο με το μόνιμο προσωπικό καθώς και με τους εθνοφύλακες, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομά του!

πηγή: https://kranosgr.blogspot.com/2018/09/1_19.html

Σχετικά Άρθρα