slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Η Ξάνθη ΔΕΝ θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο… Γιατί Δήμαρχε Μπάμπη τόσο μιζέρια;

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του (όσο τουλάχιστον μου επιτρέπει η ασθενής μου μνήμη) που ο Δήμος Ξάνθης δεν έχει προγραμματίσει ΚΑΜΙΑ εκδήλωση για την υποδοχή του νέου χρόνου το βράδυ της 31 Δεκεμβρίου. Η προηγούμενη φορά ήταν με τον τέως Δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη το 2010 και με πρόεδρο της ΔΕΑΞ τον Μανώλη Φανουράκη. Τότε που ήμασταν μέσα στην αρχή της κρίσης αποφασίσθηκε να μην γίνουν εκδηλώσεις και ρίχτηκαν μόνο κάποια βεγγαλικά στην πλατεία.

Σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2017 νομίζω ότι ο Δήμος και ο Δήμαρχος δεν έχουν ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για την ανοργανωσιά και τον μη προγραμματισμό κάποιας εκδήλωσης, έστω και λιτής, για την υποδοχή του νέου έτους. Όπως μου είπαν εκτός του ότι δεν θα υπάρξει εκδήλωση φέτος δεν έχουν γίνει διαδικασίες αδειοδότησης ούτε για βεγγαλικά οπότε ούτε αυτό το θέαμα θα απολαύσουμε σήμερα το βράδυ… Νεκρή αλλαγή του χρόνου θα έχουμε με αποκλειστικά υπεύθυνο τον Δήμαρχο Μπάμπη… που φαίνεται ότι δεν μπορεί να οργανώσει ούτε τα απλά.

 

σ.ε. Χθες που έκανα βόλτα στην πόλη με δούλευαν οι φίλοι μου καταστηματάρχες που εκτός από τα παράπονα για τον ανύπαρκτο στολισμό μου έλεγαν: «Πες τον φίλο σου τον Μπάμπη να χαμηλώσει τα τραγούδια τα Χριστουγεννιάτικα μας πήραν τα αφτιά τα μεγάφωνα» ειρωνευόμενοι την έλλειψη ακόμα και της στοιχειώδους μουσικής που έπρεπε να παίζει στα ηχεία αλλάζοντας την ψυχολογία. Μα Δήμαρχε τόση ανικανότητα από τον Δήμο μας; Τόση;

Σχετικά Άρθρα