slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Η καινοτομία στην ιατρική ξεκινά από την Ξάνθη. «Ένεση» χωρίς βελόνα και χωρίς τρύπημα!!!

Ένα νέο ιατροτεχνολογικό προϊόν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα εδώ και λίγες μέρες το οποίο φέρνει μια πραγματική καινοτομία στον τρόπο χορήγησης υποδόριων φαρμάκων χωρίς την χρήση βελόνας ή τρυπήματος. Είναι το Comforti-in Greece και το λανσάρει μια εταιρία από την Ξάνθη η Nordiga MD – Αλεξανδρής Γεώργιος M.IKE.

Είναι ανώδυνο

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τη μέθοδο της Comfort-in συσκευή έγχυσης φαρμάκων χωρίς βελόνα ανέφεραν την έλλειψη πόνου, ενώ κάποιοι δηλώσαν την αίσθηση ελαφράς πίεσης, την στιγμή της χορήγησης.

Είναι ασφαλές

Η μέθοδος της Comfort-in χορήγησης φαρμάκου χωρίς βελόνα εξαλείφει την πιθανότητα τραυματισμού και τον κίνδυνο μετάδοσης μολύνσεων και ασθενειών. Η τεχνολογία άνευ βελόνας μειώνει, σημαντικά, τον φόβο και την αγωνία που σχετίζονται με την ένεση. Η Comfort-in υπόκειται στο Directive 2010/32/UE

Είναι εύκολο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ασθενείς κατόπιν άδειας των ιατρών τους για αυτοχορήγηση. Γενικές έρευνες χρηστών, δείχνουν την προτίμηση της χορήγησης χωρίς βελόνα έναντι αυτών με συμβατικές βελόνες. Καθώς εξαλείφεται ο πόνος και μειώνεται το κόστους.

Περισσότερα στο www.comfort-in.gr

Comfort-in Greece

Nordiga MD – Αλεξανδρής Γεώργιος M.IKE

Δαγκλή 5 – Ξάνθη 67133

Τ. 2541106017 – 6980706804

[email protected]

Δείτε και το βίντεο

Σχετικά Άρθρα