Ατζέντα Τελευταία Νέα

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα για μία και μοναδική παράσταση στην Ξάνθη στις 26 Αυγούστου

eyanthia rempoytsika

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 “ Η Παράσταση Αρχίζει…“

Μετά την επιτυχία της περυσινής καλοκαιρινής περιοδείας της, η Ευανθία Ρεμπούτσικα συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, με την καινούργια της δουλειά με τον τίτλο: «Η Παράσταση Αρχίζει…». Στην Ξάνθη μεγάλος χορηγός επικοινωνίας θα είναι ο TOP FM 96,9… ο καλύτερος σταθμός της πόλης…

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο. Με μουσικές γεμάτες χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Στη σκηνή: κανονάκι, άρπα, τρομπέτα, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα και η Ευανθία με το κόκκινο βιολί της.  Αυτή θα είναι- με λίγα λόγια- η μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Από το «Αστέρι κι η ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» ως την Κωνσταντινούπολη με την «Πολίτικη Κουζίνα» και «Babam ve Oglum» μέχρι το Παρίσι του «Συρανό ντε Μπερζεράκ».

Η παράσταση αρχίζει… και ένα ονειρεμένο ταξίδι θα ξεκινήσει  μέσα από τις εικόνες που γεννάει η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα…

Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Παπαβρανούσης- τύμπανα, Ανδρέας Συμβουλόπουλος- πιάνο, Πάνος Δημητρακόπουλος- κανονάκι, Βαγγέλης Τζάτσος- κόντρα μπάσο, στον ήχο ο Νίκος Βεκύρης.

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης

26 Αυγούστου 2014 ώρα 21:00

Τιμή εισιτηρίου γενική είσοδος 12€

Προπώληση εισιτηρίων: Studio Ιταλός, Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου,viva.gr, public

Οι μέχρι τώρα προγραμματισμένες συναυλίες είναι:

ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ)

ΚΑΒΑΛΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ)

ΞΑΝΘΗ- ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ)

ΠΡΕΣΠΕΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΙΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΎ (ΚΟΥΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ)

Σχετικά Άρθρα