Γενική

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την βραδινή ποδηλατοπορεία του Πήγασου;;;

Είναι γνωστό σε όλους τους Ξανθιώτες ότι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Πήγασος διοργανώνει κάθε Τετάρτη βράδυ ποδηλατοπορεία στους δρόμους της πόλης ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία. Δείτε τώρα τι επιχειρεί να κάνει η ΕΛΜΕ Ξάνθης με ανακοίνωσή της, την οποία έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα το πρωί.
«ΕΛΜΕ ΞΑΝΘΗΣ- Θέμα: Συγκέντρωση ενημέρωσης και ποδηλατοπορεία. Την Τετάρτη 24/7/2013 στις 9μμ η ΕΛΜΕ Ξάνθης καλεί σε συγκέντρωση ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τα νεώτερα από το χώρο της δημόσιας παιδείας και ιδιαίτερα από το χώρο της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης που αυτόν τον καιρό πλήττεται βάναυσα. Θα συμμετέχουμε επίσης, όσοι και όσες έχουμε ποδήλατα και κέφι, στην βραδινή ποδηλατοπορεία. Για τους/ τις υπόλοιπους/ ες που θα μείνουν στην πλατεία και θα αναλάβουν την ενημέρωση των πολιτών με συζητήσεις και κείμενο, θα υπάρχει μουσική».
Θέλει δηλαδή η ΕΛΜΕ που στις συγκεντρώσεις της είναι «τρεις και ο κούκος» να εμφανιστείς σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία παράλληλα με τους ποδηλάτες του Πήγασου για να δείξει έτσι ότι έχει «όγκο» η διαμαρτυρία της. Μα είναι πράγματα αυτά κύριοι; (Και απαντάμε: Όχι κυρία Λουκοπούλου δεν είναι σωστό να προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε ένα τέτοιο ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΣΜΗΜΑ για την πόλη μας- τον Πήγασο- εμπλέκοντάς τον, στα δικά σας πολιτικά- κομματικά- συνδικαλιστικά παιχνίδια!!! Να πάτε αλλού…).

Σχετικά Άρθρα