Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Η διάσημη πιανίστα Elisso Bolkvadze σε μια εκπληκτική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής (video & pics)

 megaro5 megaro megaro2 megaro4

Μια ανοιξιάτικη εορταστική συναυλία με τη διάσημη πιανίστα Elisso Bolkvadze και την Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής- Θράκης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Η διεθνούς φήμης Elisso Bolkvadze στο πιάνο και η «Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής- Θράκης» θα προσφέρουν στο κοινό της περιοχής μια ευχάριστη βραδιά με μουσική διάσημων συνθετών. Γνωστά μουσικά θέματα και χαρακτηριστικές «εθνικές» μελωδίες από διάφορες χώρες δίνουν τον αέρα της Άνοιξης στην αίθουσα. Οι 30 μουσικοί της Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, μαζί με τη χορωδία του Θρακικού Ωδείου υποδέχονται τη διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα στο πιάνο και παίζουν ζωντανή μουσική χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη νύχτα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική κλασσική, ορχηστρική, κινηματογράφου και έθνικ από συνθέτες όπως: Haydn, McDowell, Elgar, Bach, Myers, Tzintsadze, Haendel, παραδοσιακά.

Σε ένα κατάφωτο Μέγαρο Μουσικής με ανοιξιάτικο άρωμα, η μουσική θα μας ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα. Θα είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με ζωνατνή μουσική που θα ικανοποιήσει τα γούστα κάθε ακροατή. Στην συναυλία συμμετέχει η 30μελής μικτή Χορωδία του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής. Ραντεβού το Σάββατο 25 Απριλίου στις 9μ.μ. στο Μέγαρο Κομοτηνής, στη μεγάλη ανοιξιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Φίλων, για μια αξέχαστη μουσική βραδιά !

Σχετικά Άρθρα