ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Η απαράδεκτη κατάσταση στο Κολυμβητήριο Ξάνθης με τα μάτια ενός επισκέπτη

limnio kolymbithrio (3) limnio kolymbithrio limnio kolymbithrio (1) limnio kolymbithrio (2)

Ένα άσχημο συναίσθημα ένοιωσε συνδημότης μας όταν κατά την επίσκεψη του στο κολυμβητήριο (Λιμναίο αν προτιμάτε) έγινε μάρτυρας ενός άσχημου γεγονότος. Και γι αυτό μας έστειλε την παρακάτω επιστολή… αλλά και τις φωτογραφίες.

«Κάποια παρέα σχολίαζε την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ένας από τους πιο όμορφους χώρους μέσα στην πόλη μας. Την πόλη των χιλίων χρωμάτων! Ένας κύριος από την παρέα των επισκεπτών έχοντας επισκεφτεί την Ξάνθη πριν 30 τόσα χρόνια απορούσε με την εικόνα της και ειδικά με την εικόνα της Πισίνας όπως την ήξερε αυτός αλλά και εμείς οι περισσότεροι.

Κουρεμένο το πράσινο στα παρτέρια μεν, αλλά παρατημένο όπως το κούρεψαν στο ίδιο σημείο μαζί με σκουπίδια και βρομιές. Και απορούσε. Εντάξει κρίση …. αλλά ο υπεύθυνος Δήμαρχος- Αντιδήμαρχος- Δημοτικός Σύμβουλος- Προϊστάμενος της αντίστοιχης υπηρεσίας δεν περνάει ποτέ από εκεί να δει το ρεζίλι. Ο Υπάλληλος που το κούρεψε δεν μπορούσε να το μαζέψει και να το καθαρίσει; Υπηρεσία καθαριότητας δεν υπάρχει. Πόσο στοίχιζε να πάει μια ομάδα 2-3 ατόμων με ένα φορτηγάκι μια φορά την εβδομάδα έστω και να το περιποιηθούν!! Δεν αγαπούν τελικά ούτε τον Δήμο τους ούτε την πόλη τους ούτε σέβονται την δουλειά τους. Γιατί να νοιαστούν οι υπόλοιποι; Καλά που υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι και καθαρίζουν κάπου κάπου την πόλη μας ………… Κρίμα!!!!».

Σχετικά Άρθρα