Μειονότητα Τελευταία Νέα

Η απάντηση του Σύριζα Ξάνθης στην εφημερίδα τα Νέα… Υπερασπίζεται την στάση του Χ. Ζεϊμπέκ

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές έχει ενοχλήσει αρκετούς και ο πανικός, που τους έχει κυριεύσει, αποδεικνύεται κακός και ύπουλος σύμβουλος. H εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” του Σ.Π. Ψυχάρη, στην έκδοση του Σαββατοκύριακου, βάζει στο στόχαστρο τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν.

Το άρθρο “Γιατί κέρδισε το μειονοτικό κόμμα της Θράκης” παραπληροφορεί τους αναγνώστες, προχωρώντας σε δήθεν “αποκαλύψεις” για τη στάση του βουλευτή Ξάνθης.

Ο επικοινωνιακός πόλεμος λάσπης και δημιουργίας στείρων εντυπώσεων έχει κουράσει και προ πολλού οι συντάκτες αντίστοιχων άρθρων έχουν ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας. 

Τονίζουμε ότι ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν είναι ο βουλευτής όλου του νομού και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αγωνιστής, δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν.

Καθώς η επικοινωνία μας με τη συντάκτρια του άρθρου στάθηκε αδύνατη, θα θέλαμε να τη «συμβουλεύουμε» δημοσίως, να μη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Στην αριστερά έχουμε μάθει αλλιώς και σίγουρα όχι όπως έχουν συνηθίσει οι κύκλοι, της εν λόγω εφημερίδας.  Οι ύπουλοι μονόλογοι δε μας πτοούν και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ενωτικά και συλλογικά, για την ανατροπή του παλιού πολιτικού κατεστημένου, που οδηγεί την κοινωνία στην καταστροφή.

Η μειονότητα και η πλειονότητα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Τα προβλήματα, που γεννά η οικονομική κρίση και η ασκούμενη πολιτική εσωτερικής υποτίμησης, είναι κοινά για όλους ανεξαρτήτως καταγωγής, χρώματος και θρησκείας. Η ενότητα των πληττόμενων κομματιών της κοινωνίας και η εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ, ως η μόνη δύναμη ελπίδας και ανατροπής, φοβίζει όλους όσους διαχρονικά επενδύουν στον κοινωνικό αυτοματισμό και στον διαχωρισμό της κοινωνίας. Το ποτάμι όμως δε γυρίζει πίσω, ο φόβος και η τρομοκρατία, που συστηματικά καλλιεργούνται, θα ηττηθούν και κάποιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

 

Σχετικά Άρθρα