Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η αντίστροφη μέτρηση, ξεκίνησε αλλά με καθυστέρηση… αλλαγές από το Πρωτοδικείο Ξάνθης

Στο Πρωτοδικείο της Ξάνθης κατατέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο συνδυασμός ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Πούλιο. Το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης αποτελείται από τον επικεφαλής και 106 υποψήφιους για το Δημοτικό Συμβούλιο, τις Δημοτικές και τις Τοπικές Κοινότητες.

Αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο Χρήστος Πούλιος δήλωσε:

«Αυτή είναι η απαρχή ενός τίμιου προεκλογικού αγώνα 3 εβδομάδων που θα μας οδηγήσει στην ανάληψη της δημοτικής αρχής. Έχουμε δεσμευτεί για πολλά προγράμματα τα οποία θα τηρήσουμε. Υπάρχουν, όπως έχουμε πει, ένα πρόγραμμα 150 ημερών, ένας πλάνο για την πρώτη 5ετία ένα στρατηγικό σχέδιο για την Ξάνθη που ονειρευόμαστε για τα επόμενα 20 χρόνια, που έχουν κατατεθεί στην κρίση των συμπολιτών μας. Από σήμερα τίθενται στην κρίση τους και μια πλειάδα άξιων συμπολιτών μας που αξίζει τον κόπο να συνθέτουν την επόμενη δημοτική αρχή».

Ως προς τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, ο Χρήστος Πούλιος ανέφερε ότι η φυσιογνωμία παραμένει αυτή ενός νεανικού συνδυασμού με τη συμμετοχή των έμπειρων στελεχών. «Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός ο οποίος με την ορμή της νιότης και την εμπειρία των παλαιότερων θα ανταπεθέλθει στα καθήκοντα της επόμενης πενταετίας» ανέφερε ο Χρήστος Πούλιος. (Βέβαια μέχρι και χθες ακόμη γινόταν από τη πρόεδρο του Πρωτοδικείου αλλαγές στο επίσημο ψηφοδέλτιο που αφορά τον Δήμο της Ξάνθης… -σε διαλυτικά, οξείες αναγραμματισμούς στα ονόματα κλπ- και υπήρξε νέα ανακήρυξη υποψηφίων!!!)

 

Σχετικά Άρθρα