Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ζητούνται πολίτες να κάνουν «Παρεμβολή στην Εξουσία». ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

paylikiaos

Ζητούνται πολίτες να κάνουν «Παρεμβολή στην Εξουσία». ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΗΜΑ.

Μία νέα προσπάθεια ενημέρωσης και «παρεμβολών» προς την εξουσία μέσα από τις ραδιοσυχνότητες της Ξάνθης, που σε λίγο θα μας ακούει η Δράμα, Καβάλα και όλος ο ορεινός όγκος της Ροδόπης ξεκινά από την Τρίτη το πρωί με τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο.

Σας καλούμε λοιπόν στους 105,1 να βγείτε στον αέρα και να πείτε αυτά που καθημερινά σάς απασχολούν, και συζητάτε μεταξύ σας, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.
Ζητούμε λοιπόν φίλες και φίλοι να επικοινωνείτε μαζί μας κατά την διάρκεια της εκπομπής η οποία θα μεταδίδεται κάθε μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 11 με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας σας.

Εμείς από την πλευρά μας θα μεταφέρουμε στους υπεύθυνους αυτό που εσείς θα μας πείτε. Η διοίκηση αν γνωρίζει το πρόβλημα θα δώσει λύση. Αυτή είναι η δουλειά της. Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείται κατά την διάρκεια της εκπομπής είναι. 2541 0 22099.

Δοκιμαστικά η εκπομπή θα βγει για λίγο στον αέρα της Ξάνθης σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα.

Με εκτίμηση Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

Σχετικά Άρθρα