Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη

TSITIRIDHS1

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, εκ μέρους της παράταξης μας  «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», όλους εσάς για το μεγάλο αγώνα που δώσατε μαζί μας, για την τιμή που μας κάνατε και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, η οποία εκφράστηκε με την μεγάλη εκλογική νίκη  μας στις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

Η μεγάλη εκλογική μάχη τελείωσε με το ισχυρότατο μήνυμά σας, ότι ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή. Ο δήμος Αβδήρων αλλάζει σελίδα και κάνει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για μια αληθινά δημιουργική περίοδο στον τόπο μας.

Όμως, ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει. Η Δημοτική μας Αρχή, από την 1 η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αβδήρων, θα είναι πάντα δίπλα σας στις καθημερινές σας ανάγκες, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο, μέσα από έργα υποδομής και πολιτισμού που θα αναδεικνύουν τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα ολόκληρης της περιοχής του Δήμου μας και των δημοτικών μας ενοτήτων, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Μαζί θα σχεδιάσουμε, θα προγραμματίσουμε και θα υλοποιήσουμε όλα τα μεγάλα έργα του Δήμου μας μέσα από συλλογικές και διαφανείς διαδικασίες.

Οι συνεργάτες μου, όλοι εσείς κι εγώ μαζί σας, έχουμε τη θέληση, την ικανότητα, τη γνώση και το μεράκι να δώσουμε στον τόπο μας την αναπτυξιακή πορεία που δικαιούται και αξίζει.

Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους τους επικεφαλής και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών και να τους καλέσω από τώρα να γίνουν αρωγοί και συνεργάτες μας σε όλη την διαδρομή που πρόκειται να διανύσουμε, για να πετύχουμε το όραμα. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και περισσότερα.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

Γιώργος Τσιτιρίδης

Σχετικά Άρθρα