Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ευχές του νέου περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη στους επιτυχόντες μαθητές

«Ο Περιφερειάρχης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές»

 orkomosia paylidh zagnaferh (34)

Ο Περιφερειάρχης της ΠΑΜ-Θ κ.Γιώργος Παυλίδη, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των ονομάτων των μαθητών που επέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014, συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Περιφέρειάς μας, που πέτυχαν να εισαχθούν φέτος σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Χώρας.

Συγχαρητήρια επίσης οφείλονται στους γονείς και τους δασκάλους των παιδιών και σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τους την επιτυχία, που είναι αποτέλεσμα εντατικής προσπάθειας και κοπιαστικού αγώνα που τώρα δικαιώθηκε.

Θερμές είναι οι ευχές σε αυτό το νέο ξεκίνημα ώστε οι επιτυχόντες να γεμίσουν γνώσεις και εμπειρίες και να εξοπλιστούν με εφόδια ουσιαστικά, τόσο όσον αφορά την επαγγελματική τους εξέλιξη όσο και την ατομική τους πορεία στο δύσκολο δρόμο της ζωής. Αποτελούν άλλωστε το μέλλον για το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας.

Για όσους δεν εισήχθησαν, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια για να πετύχουν, γιατί υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες παντού.

Καλή σταδιοδρομία, δύναμη και προσωπική ευτυχία.

Να είναι η αναγέννηση της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα