Κόμματα Τελευταία Νέα

Ευρώ πάση θυσία:75%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

mixaloliakos

Από τις Θερμοπύλες στα Μνημόνια

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρ.φ. 927 και σ’ αυτήν ακριβώς την σελίδα της εφημερίδας μας έχω γράψει 927 άρθρα, εκφράζοντας πάντα αυτό που πιστεύω κι όχι αυτό που είναι “πολιτικώς ορθό” σύμφωνα με το κυρίαρχο σύστημα. Ο Θεός θέλησε και ο Λαός αποφάσισε η Χρυσή Αυγή να είναι από τις 6 Μαΐου 2012 στην Βουλή των Ελλήνων και ως εκ τούτου θα μπορούσε να λεχθεί ότι είμαι και εγώ ένας πολιτικός… Όμως, οι πολιτικοί πρέπει να είναι αρεστοί στον λαό, πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με το ρεύμα, όπως αυτό διαμορφώνεται από τους μεγάλους δημαγωγούς των ΜΜΕ, οι οποίοι με την σειρά τους διαμορφώνουν την άποψή τους σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους. Τόσο εγώ όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να σταθούμε ενάντια στο ρεύμα, ενάντια στον λόγο τον πλάνο ενός ολόκληρου συστήματος και το πληρώσαμε και το πληρώνουμε.

ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

Αφορμή για το κείμενο αυτό μου έδωσε μία από τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Σε μία απ’ αυτές λοιπόν, υπήρχε το ερώτημα: “ευρώ πάση θυσία;” και σύμφωνα με την έρευνα στο ερώτημα αυτό απαντούσε θετικά ένα ποσοστό 75%. Αυτό που δεν έλεγε η δημοσκόπηση, αυτό που δεν έλεγε κανένας και ούτε πρόκειται να το πει είναι τι εννοούν γενικά με την έκφραση “πάση θυσία”.

Σκόπιμη η γενικότητα του ερωτήματος, αλλά αποκαλυπτικό το ποσοστό των απαντήσεων. Όλα για το ευρώ, όλα για το χρήμα “πάση θυσία” όποιο κι αν είναι το τίμημα, ακόμη κι αν αυτό είναι μια κοινωνία ζούγκλα, μια Πατρίδα ανύπαρκτη, ένα Έθνος σε παρακμή. Η πλειοψηφία των Νεοελλήνων αρκείται στο να έχει ευρώ, όσο κι αν αυτά γίνονται όλο και περισσότερο λίγα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χώρα της οποίας η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει, σε μία κοινωνία χωρίς αρχές και αξίες, με την παιδεία ανύπαρκτη και διαλυμένη και την υγεία σε επίπεδο σχεδόν αφρικανικής χώρας. Κοντά σε όλα αυτά μια μεγάλη απειλή, η λαθρομετανάστευση, την οποία αντιμετωπίζουν άπαντες, όχι τώρα, αλλά εδώ και δεκαετίες, με αδιαφορία, ευχολόγια και άλλοι με ευχαρίστηση όντας εθνομηδενιστές. Αδιάφορο γι’ αυτούς εάν αυτή την χώρα την κατοικούν Έλληνες ή Aφρικανοί και Ασιάτες. Επάνω απ’ όλα γι’ αυτούς είναι ένας αμφίβολος ανθρωπισμός, ο οποίος δεν γνωρίζει σύνορα και Πατρίδες.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

Όσο για την πολιτική ζωή της χώρας αυτή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Νέα Δημοκρατία καταρρέει, μη έχοντας τίποτε να πει, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει πετάξει την αντιμνημονιακή μάσκα και έχει φορέσει το χαρωπό προσωπείο της εξουσίας. Ήδη οι προεκλογικές του δεσμεύσεις έχουν γίνει καπνός και τις έχει μεταθέσει για τα επόμενα χρόνια. Το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι γενικά δεν υπάρχει πολιτική. Υπάρχει μια απόλυτη ασάφεια, μία άγνοια πλήρης του λαού γι’ αυτά τα οποία συμβαίνουν και τον αφορούν άμεσα και μία ατέλειωτη παραπληροφόρηση.

Τα δύο κόμματα τα οποία κυβέρνησαν επί σαράντα χρόνια την χώρα και τώρα τελευταία και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κυβερνά σήμερα, διατυπώνουν τον ισχυρισμό ότι η σωτηρία της Ελλάδος είναι η Ευρώπη. Κατ’ αρχάς Ευρώπη δεν υπάρχει! Είναι στην πραγματικότητα ένας πολιτικός νάνος, ο οποίος πιστά ακούει σε όλα τα μεγάλα ζητήματα στις εντολές των ΗΠΑ και όλοι μαζί υπακούουν σε αυτούς που κρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο το χρήμα. Σε αυτούς που θέλουν την “ανοιχτή κοινωνία”, την παγκοσμιοποίηση, μια ανθρωπότητα χωρίς εθνικές ταυτότητες, χωρίς Πατρίδες, χωρίς εθνικούς πολιτισμούς. Γι’ αυτούς η υπέρτατη αξία είναι το χρήμα. Γιατί αυτό ακριβώς διαθέτουν. Αυτήν την πραγματικά κτηνώδη αντίληψη έχουν επιβάλει και στους λαούς, οι οποίοι φοβισμένοι ατενίζουν ένα αβέβαιο μέλλον. Μέσα στα πλαίσια αυτά και το δίλημμα ευρώ ή δραχμή; Και η μοιραία και τραγική απάντηση “ευρώ πάση θυσία”…

Στην Αρχαία Σπάρτη ο Λυκούργος είχε καταργήσει τα χρυσά και αργυρά νομίσματα με σκοπό να επιτύχει την Αρετή των πολιτών-στρατιωτών, την αποφυγή της διαφθοράς του πνεύματος από την ύλη. Με τέτοιες πεποιθήσεις πέθαναν οι 300 στις Θερμοπύλες. Εάν πίστευαν στο χρήμα, στο “ευρώ πάση θυσία”, τότε σίγουρα δεν θα στεκόντουσαν ατρόμητοι μπροστά στον θάνατο! Αντίθετα αυτοί που λατρεύουν τον “χρυσό μόσχο” και έχουν κάνει το χρήμα θεό τους και πίστη τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα αντί να μάχονται στις Θερμοπύλες, να υπογράφουν Μνημόνια.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Το ερώτημα που τίθεται μετά ταύτα είναι εάν αξίζει στην σημερινή εποχή, στον καιρό “της παρακμής της δύσεως” να μάχεται κανείς για Ιδέες; Εμείς οι Χρυσαυγίτες σε αυτό το ερώτημα έχουμε δώσει την απάντηση μας με τον Αγώνα μας, με τις θυσίες μας, με τους τιμημένους νεκρούς μας, σε πλατείες και δρόμους και σε φυλακές.

Όχι, για εμάς δεν ισχύει το “ευρώ πάση θυσία”, γιατί πάνω από το χρήμα, πάνω από την κτηνωδία του καταναλωτισμού ευρίσκονται άλλες άξιες όπως Πίστη, Πατρίδα, Φυλή, Πολιτισμός, Παράδοση, Έθνος! Και εάν οι πολλοί όντας άβουλοι, μη γνωρίζοντας πόσο μοιραία είναι η επιλογή τους βαδίζουν προς τον γκρεμό, υπάρχουν και οι λίγοι, οι οποίοι αντιστέκονται!

Υπάρχουν και οι Χρυσαυγίτες, που με όλη την δύναμη της καρδιάς μας επαναλαμβάνουμε ότι εάν το δίλημμα είναι Ευρώ ή Ελλάδα, εμείς χωρίς δισταγμό απαντούμε ΕΛΛΑΔΑ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικός κρατούμενος

Σχετικά Άρθρα