Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επανασύσταση για το τοπικό τμήμα του συλλόγου κοινωνικών λειτουργών Ξάνθης

Οι αρνητικές επιπτώσεις της πολυδιάστατης οικονομικής κρίσης από τις οποίες μαστίζεται η Ελλάδα, οδηγούν σε διαρκή υποβάθμιση των συστημάτων της κοινωνικής προστασίας αλλά και σε αδυναμία επίτευξης της κοινωνικής ευημερίας. Τα αυξημένα ποσοστά της ανεργίας, ο κοινωνικός αποκλεισμός και τα φαινόμενα φτώχειας σε συνδυασμό με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κοινωνικοί/ές λειτουργοί είτε στο χώρο εργασίας τους, καλούμενοι/ες παράλληλα να διαχειριστούν περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν ολοένα και αυξανόμενα κοινωνικά προβλήματα, είτε έρχονται οι ίδιοι/ες αντιμέτωποι/ες με την ανεργία, συνθέτουν μια εικόνα που αντανακλάται και στη περιοχή μας.

Κρίθηκε, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη, η επανασύσταση και η επαναλειτουργία του Τ.Τ. Ξάνθης, κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Κ.Λ.Ε. Κατά την  εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 08/04/2016, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης, επί της οδού Μεγ. Ρεύματος 18 και ώρα 18.00, προέκυψαν οι κάτωθι αρχαιρεσίες:

Στυλιανή Γιαλαμά- Πρόεδρος

Μαρία Κολοκούρη- Αντιπρόεδρος

Ζωή Καφείβα- Γενική Γραμματέας

Ευαγγελία Σαρηγιαννίδου- Αν. Γενική Γραμματέας

Κερατσούδα Μπλιατσίδου- Ταμίας

Η συμμετοχή όλων μας για μία συλλογική προσπάθεια είναι σημαντική. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, καθώς η παρουσία μας είναι απαραίτητη και καθοριστική για την πορεία και την εξέλιξη του κλάδου μας. Η ανάδειξη του επαγγέλματος μας και η στήριξη του ρόλου μας, στη σημερινή εποχή, προβάλει περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Αγωνιζόμαστε με συνέπεια και θέληση για τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, για την Σύγχρονη και Εφαρμοσμένη Επιστήμη της Κοινωνικής Εργασίας.

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                        Η Γεν. Γραμματέας

Στυλιανή Γιαλαμά                                       Ζωή Καφείβα

Σχετικά Άρθρα