Αθλητικά Τοπικά νέα

Επίσκεψη των παικτών της Skoda Ξάνθη στο Ψυχολογικό Κέντρο

skoda psixologikoo (1) skoda psixologiko skoda psixologiko (1) skoda psixologiko (2) skoda psixologiko (3) skoda psixologikoo

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται πάντα κοντά στις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά την περίοδο των εορτών συνηθίζει να πραγματοποιεί και επισκέψεις μοιράζοντας δώρα και χαρά. Την Τρίτη το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της ξανθιώτικης ομάδας που απαρτίζονταν από τον team manager Γιώργο Κασναφέρη, από τον βοηθό προπονητή Νίκο Νεντίδη και από τους ποδοσφαιριστές Κώστα Φλίσκα, Δήμο Μπαξεβανίδη, Σίλβα Κλέιτον, Κριστιάν Ομπόντο, Χρήστο Λισγάρα και Μανώλη Παπαστεριανό πέρασε στιγμές όμορφες με τους τρόφιμους του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν δώρα, να βγουν φωτογραφίες και να… παίξουν ενώ έζησαν ξεχωριστές εμπειρίες χαράς από την όμορφη γιορτή που είχε ετοιμάσει το προσωπικό του Ψυχολογικού Κέντρου μαζί με τα παιδιά.

Η κ. Μαρία Τέη εκ μέρους του Ψυχολογικού Κέντρου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την πολύπλευρη στήριξη της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενώ ο Γιώργος Κασναφέρης και ο Δήμος Μπαξεβανίδης στις δηλώσεις τους εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, στάθηκαν και στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Ψυχολογικό Κέντρο.

Σχετικά Άρθρα