slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος, κ.Ιωάννη Αμανατίδη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 4 Ιανουαρίου, στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος, κ.Ιωάννη Αμανατίδη, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση της Ελλάδος στον φετινό εορτασμό των Αγίων Θεοφανίων, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, και ακολούθως θα παραστεί στον καθαγιασμό των υδάτων του Κερατίου Κόλπου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο υφυπουργός κ.Αμανατίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του κ.Σταματία Μουστάκα, μετέφερε τις ευχές της Ελληνικής Κυβέρνησης για το νέο έτος και το σεβασμό της προς το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη και τον θεσμό της Πρωτόθρονης Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως. Από την πλευρά του ο  Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε τις εόρτιες ευχές του προς τον υφυπουργό και συνολικά προς την Ελληνική Κυβέρνηση και ευχήθηκε το 2018 να είναι έτος οριστικής ανάκαμψης της χώρας και ο Ελληνικός λαός να υπερβεί τις ποικίλες δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος τα προηγούμενα χρόνια.   

Σχετικά Άρθρα