slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επίσημα ο Σάββας Μελισσόπουλος για τον Δήμο Ξάνθης: “Σύντομα θα δημιουργήσουμε τη νέα ΞΑΝΘΗ που θα ανήκει σε ΟΛΟΥΣ και θα είναι για ΟΛΟΥΣ!!!”

Η πόλη μας, η ζωή της, η καθημερινότητά της, οι υποδομές της, οι θεσμοί της πάσχουν σήμερα από απελπιστική έλλειψη ανθρώπων που μπορούν να την βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο, οδηγώντας την σε μία κανονική και φυσιολογική ζωή όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες πόλεις της Ελλάδας.

Σκουπίδια , πεζοδρόμια , δρόμοι , κάδοι , αδέσποτα, αυτοκίνητα, αυθαιρεσίες, δημόσια κτίρια, κυκλοφοριακό, ταμπέλες, συμπεριφορές, όλα χάλια και σε κακή κατάσταση. Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι ταέχουμε συνηθίσει και τα προσπερνάμε χωρίς να μας ενοχλούν τόσο… Συχνά δε αναρωτιόμαστε, τι έχουν οι άλλοι περισσότερο από εμάς ?

Σε μια προσπάθεια πραγματικής αλλαγής αυτής της κατάστασης, έχω αναλάβει εδώ και καιρό την ευθύνη να συντονίσω μία μεγάλη προσπάθεια συνεννόησης και κοινής δράσης συμπολιτών μας που έχουν την ίδια αγωνία για την τύχη αυτής της πόλης!!

Σε αυτήν σήμερα συμμετέχουν νέοι άνθρωποι, νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες, άνθρωποι της καθημερινότητας και της εργασίας οι οποίοι ήδη έχουν αποφασίσει να αφήσουν την αδράνεια και να μπουν μπροστά προκειμένου να αλλάξει οριστικά αυτή η καταστροφική για όλους μας πορεία του Δήμου.
Με νέα λογική, νέα φιλοσοφία!!

Χωρίς να μας ενδιαφέρει ούτε το παρελθόν, ούτε το παρόν, αλλά μόνο το ΜΕΛΛΟΝ αυτής της πόλης ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ σύντομα, να διώξουμε το γκρίζο πάνω από τον ουρανό της πόλης και να την επιτρέψουμε επιτέλους να αναπνεύσει κανονικά και να προοδεύσει δημιουργικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες πόλεις του κόσμου!!!

Σύντομα θα δημιουργήσουμε τη νέα ΞΑΝΘΗ που θα ανήκει σε ΟΛΟΥΣ και θα είναι για ΟΛΟΥΣ!!!

Σχετικά Άρθρα