Αστυνομικά Δράμα Τελευταία Νέα

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε φαρμακείο της Προσοτσάνης Δράμας, συνελήφθη 30χρονος

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, κλοπή που είχε διαπραχθεί, την 5/6-3-2014 το βράδυ, σε φαρμακείο της Προσοτσάνης Δράμας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, στις 6-3-2014 το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, διέρρηξε φαρμακείο στην Προσοτσάνη, αφαιρώντας από το εσωτερικό του διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, μεταξύ των οποίων, 640 δισκία LEXOTANIL και ΤAVOR, το χρηματικό ποσό των 65 περίπου Ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σχετικά Άρθρα