slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Εξιχνιάστηκαν 17 διαρρήξεις και 1 απόπειρα. Το είχαν κάνει κανονικό επάγγελμα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δεκαεπτά (17) διαρρήξεις και μία (1) απόπειρα, καταστημάτων, οχημάτων και οικίας, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 6-6-2018 έως 5-9-2018, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθησαν στις 5-9-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) άτομα, εκ των οποίων ένας 20χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συγκατηγορούμενος τους είναι και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δράστες διέρρηξαν δεκατρία (13) καταστήματα, τρία (3) οχήματα και μία (1) οικία στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά, ύψους 6000 ευρώ περίπου και ένα (1) tablet, καθώς επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη κατάστημα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και το αφαιρεθέν tablet.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, τα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και το tablet. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα