slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Εξαιρετική αποδοχή από την κοινωνία προς την υποψηφιότητα του Μανώλη Τσέπελη. (Μαζεύει δυνατές υποψηφιότητες γύρω του!)

Η φωτογραφία είναι από την κατάθεση στεφάνων την ημέρα της εθνικής μας εορτής την 28 Οκτωβρίου. Ο κόσμος που ερχόταν και χαιρετούσε τον Μανώλη Τσέπλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης δεν είχε σταματημό. Τόσο που και ο ίδιος ο Πασχάλης Λύρατζης που πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο στην παράταξη Στυλιανίδη απόρησε. (να κάνω μια σημείωση εδώ γιατί πιθανότατα αν θελήσει να μπει μπροστά, προτεραιότητα στην παράταξη έχει ο Παναγιώτης Ταρενίδης, αλλά δεν ξέρω αν θέλει ο ίδιος να μπει και να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στον συνδυασμό του Μπάμπη).

Γεγονός πάντως είναι ότι ο Μανώλης φτιάχνει μεθοδικά το ψηφοδέλτιό του και διαλέγει συνεργάτες που θα τον βοηθήσουν να επαναφέρει την πόλη σε αξιοπρεπή επίπεδα την επόμενη τετραετία. “Χάσαμε 5 χρόνια πρέπει να τρέξουμε γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, η αγορά υποφέρει, οι συμπολίτες μας το ίδιο πρέπει να δράσουμε, δεν έχουμε άλλα περιθώρια για πειραματισμούς” μου είπε ο Μ. Τσέπελης που σαν στόχο έχει την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την διαχείριση των αδέσποτων, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές να λειτουργούν, το κολυμβητήριο να ανοίξει και οι αθλητικοί χώροι να τακτοποιηθούν. Αναπτυξιακά θα συνεχίσει τα μεγάλα έργα που γινόταν στην ΔΕΥΑΞ και φυσικά θα ασχοληθεί και με τα προβλήματα της αγορά και των επαγγελματιών τόσο στο κέντρο όσο και στην ανάδειξη της Παλιάς Πόλης όπου έχει σχέδιο έτοιμο για την πλήρη αναβάθμισή της.

Καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτόν τον σχεδιασμό θα παίξουν και οι νέοι άνθρωποι που έχει διαλέξει και τους διαλέγει έναν- έναν για να έχει δίπλα του ο Μανώλης Τσέπελης στην προεκλογική του εκστρατεία… (και πιστέψετε με όσους ξέρω ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Τσέπελη είναι οι περισσότεροι νέοι, δεν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά και έχουν αξιόλογη πορεία ο καθένας στον τομέα του, έτσι θα βοηθήσουν και τον έμπειρο νέο Δήμαρχο- εφόσον τον επιλέξει και ο κόσμος βέβαια- να κάνει πράξει τα σχέδιά του για την Ξάνθη).

Σχετικά Άρθρα