Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Εντοπίσθηκαν οι νεαροί κλέφτες των ΚΑΠΗ Ξάνθης… είχαν ρημάξει και 6 επιχειρήσεις

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, έξι κλοπές, από επιχειρήσεις και ένα ΚΑΠΗ, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα 7-4-2017 έως 3-5-2017, στο νομό Ξάνθης.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 16 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν έξι κλοπές από πέντε επιχειρήσεις και ένα Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) σε χωριά της Ξάνθης.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, πλήθος πακέτων τσιγάρων, 4 φιάλες αλκοολούχων ποτών, 50 κολόνιες και αναπτήρες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα