Κόμματα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Εννέα Ξανθιώτες εκλέκτορες ανέδειξαν οι τοπικές εκλογές ανάδειξης συνέδρων για το Ποτάμι

Potami ekloges synedron (2) Potami ekloges synedron Potami ekloges synedron (1)

Χθες το μεσημέρι Κυριακή 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας οι εκλογές για την ανάδειξη των σύνεδρων που θα εκπροσωπήσουν την Ξάνθη στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” που θα γίνει στις 27- 29 Ιουνίου στο Λαύριο. Συνολικά οι εθελοντές και τα μέλη του κινήματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Ξάνθης θα στείλουν 9 αντιπροσώπους.

Αναλυτικά

1. Σαββίδης Αρεταίος

2. Γρηγοριάδης Δημήτρης

3. Δρούτσας Αθανάσιος

4. Δαλικριάδου Μαρία

5. Μουρούτσος Σπύρος

6. Κατσούλη Μαρία

7. Παπαντωνόπουλος Σωτήριος

8. Σκαρλάτου Βασιλική

9. Ζωγράφου Μαρία

Η αποστολή από την Ξάνθη θα συμπληρωθεί και από την συντονιστική επιτροπή- Γρηγοριάδης Αιμίλιος, Ηλιάδης Νεκτάριος, και Φωτειάδης Κωνσταντίνος και θα είναι μια εκ των μεγαλύτερων της περιφέρειας ενώ η χαρά όλων για την διαδικασία και το αποτέλεσμα ξεπερνά τα αναμενόμενα.

Οι εθελοντικές ομάδες ευχαριστούν όλους τους φίλους και μέλη του Ποταμιού που συμμετείχαν στις τοπικές εκλογικές διαδικασίες σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και υπενθυμίζουν ότι το Ποτάμι θα διοργανώσει το φθινόπωρο στην Αλεξανδρούπολη ημερίδα για το περιβάλλον, με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Στόχος είναι να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και να ενημερωθούν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Σχετικά Άρθρα