slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Ελαφρύ το πρόγραμμα του Καρναβαλιού σήμερα Τετάρτη. Μπαλταφάν στην Εμπορική λέσχη και dj’s στην πλατεία

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018  

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

17:00 Colors of music

Η ομάδα Back Stage Team είναι μια παρέα των παλιών dj’s που πρωτοτυπεί και χρωματίζει μουσικά την κεντρική πλατεία. Βραδιά αφιερωμένη στις δεκαετίες 70, 80, 90 και όχι μόνο. Μουσικές που θα πλημμυρίσουν την πόλη με ρυθμό και θα ενθουσιάσουν τους νοσταλγούς της, αλλά και τους νεότερους. Στην εκδήλωση αυτή οι dj’s εκείνης της εποχής θυμούνται και αναβιώνουν τις μαγικές στιγμές που έζησαν στις θρυλικές disco Pegasus, Confusio, Tango, Thamiris, City, Fox, Fame, Sugar, Κήπος, Teenagers.

Σημείο συνάντησης της χαράς και του ξεφαντώματος με χορευτικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε για πάντα, η εξέδρα της κεντρικής πλατείας. Στα decks ο Dinosaur, ο Νίκος Κουτσουρίδης και ο Νίκος Ιγνατιάδης.

 

Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

18:00 – 21:00 Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης

Μπαλνταφάν

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους – γονείς και παιδιά σε αποκριάτικο ξεφάντωμα. Ελάτε μασκαρεμένοι να διασκεδάσουμε με χορό και τραγούδι! Εμείς θα  βάλουμε το μεράκι  και όλοι μαζί το κέφι! Ο μπουφές θα περιλαμβάνει δωρεάν χυμό για τους μικρούς και καφέ για τους μεγάλους και όποια άλλη λιχουδιά προσφέρουν και φέτος οι γονείς!

Οργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

 

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

20:00  Παράσταση Η νύχτα θέλει έρωτα!

*Στο φουαγιέ θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας των κορυφαίων φωτογράφων Σπύρου Κουγιουμτζόγλου και Απόστολου Δανδαλίδη.

 

Άλλες Εκδηλώσεις

 

Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

20:00 «Μουσείο Τέχνης Μεταξιού Σουφλίου»

Στο κύκλο παρουσιάσεων «2-3 πράγματα που ξέρω για τον λαϊκό πολιτισμό», oι υπεύθυνοι του μουσείου θα παρουσιάσουν το «μουσείο τέχνης μεταξιού Σουφλίου» και των δράσεων του.

Σχετικά Άρθρα