slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ελάτε να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Μπριτζ! | Από την ΦΕΞ

 

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Ξεκινήστε Μπριτζ!

Είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό πνευματικό παιχνίδι που έχει εφευρεθεί.

Παίζεται με τα φύλλα της τράπουλας αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα χαρτοπαίγνια, αφού είναι άθλημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έχει εκατομμύρια λάτρεις σε όλο τον κόσμο και συναρπάζει με τη δική του μοναδική γλώσσα και τον ιδιαίτερο σύνθετο κώδικα επικοινωνίας.

Από τα πρώτα κιόλας βήματα θα ανακαλύψετε πόσο ευχάριστο και συναρπαστικό μπορεί να γίνει.

Είναι ένα παιχνίδι έξυπνο, διασκεδαστικό, ανταγωνιστικό. Προάγει την κοινωνικότητα καθώς τα βασικά του στοιχεία είναι η επικοινωνία και η συνεργασία. Απαιτεί και εξασκεί τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη συνδυαστική σκέψη, τη διορατικότητα, την άμιλλα.

Ελάτε να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Μπριτζ!

Δώστε νέα διάσταση στη ζωή και την καθημερινότητά σας και παράλληλα γίνετε μέλος μιας μεγάλης παρέας.

Αυτό το φθινόπωρο μαθαίνουμε Μπριτζ!

Νέος κύκλος μαθημάτων για νέους παίκτες ξεκινάει.

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο της ΦΕΞ στην Πλάτωνος 27.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες 11/11/2018 η παρουσία του ομίλου μας στο διασυλλογικό κύπελλο μπριτζ βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Μετά τους αγώνες τριών ημερίδων που διεξήχθησαν σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, η ομάδα του ΟΑΜΞ, αποτελούμενη από τους Δέσποινα Κωστένογλου, Χάρη Δοβρίδη, Ανδρέα Ευφραιμίδη και Γιώργο Αποστολίδη, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των μαθητών. Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, καθώς πρόκειται για την παρθενική εμφάνισή μας σε ένα μεγάλο περιφερειακό τουρνουά, και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Σε όσους είναι άγνωστη η λέξη «μπριτζ», έχουμε να πούμε τα εξής:

  • Είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό πνευματικό παιχνίδι που έχει εφευρεθεί.
  • Παίζεται με τα φύλλα της τράπουλας αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα χαρτοπαίγνια, αφού είναι άθλημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.
  • Έχει εκατομμύρια λάτρεις σε όλο τον κόσμο και συναρπάζει με τη δική του μοναδική γλώσσα και τον ιδιαίτερο σύνθετο κώδικα επικοινωνίας.
  • Είναι ένα παιχνίδι έξυπνο, διασκεδαστικό, ανταγωνιστικό. Προάγει την κοινωνικότητα καθώς τα βασικά του στοιχεία είναι η επικοινωνία και η συνεργασία. Απαιτεί και εξασκεί τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη συνδυαστική σκέψη, τη διορατικότητα, την άμιλλα.

Μαθήματα παραδίδονται στον πολυχώρο της ΦΕΞ στην Πλάτωνος 27 κάθε Δευτέρα στις 18:00.

Πληροφορίες: Κύρος Πασσάς (6945808255), Ιωάννα Γιαννοπούλου (6938893626).

 

 

Σχετικά Άρθρα