Μειονότητα Τελευταία Νέα

Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας (φωτογραφίες)

Στις 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chris & Eve της Κομοτηνής η 36η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Ψήφισαν : 171

Λευκά     : 7

Άκυρα     : 0

Έγκυρα   : 171

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

  1. ΕΡΤΖΑΝ ΑΧΜΕΤ                         134
  2. ΣΟΥΚΡΪΕ ΜΕΜΕΤ                       111
  3. ΓΙΟΥΞΕΛ ΕΣΑΤ                           104
  4. ΜΟΥΜΙΝ ΜΟΥΜΙΝ                      95
  5. ΣΟΥΚΡΗ ΧΑΤΖΗ                            93
  6. ΚΕΝΑΝ ΓΑΓΑΛΗ                            85
  7. ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ              85

Εξελεγκτική Επιτροπή

  1. ΜΠΑΧΡΗ ΜΠΕΛΤΣΟ                  104
  2. ΣΕΧΕΡ ΑΧΜΕΤ                               99
  3. 3. ΡΙΤΒΑΝ ΧΑΣΑΝ                        90

Μετά απ’ αυτά τα αποτελέσματα τα  επτά μέλη εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, τα τρία μέλη εξελέγησαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Στις 26 Ιανουαρίου 2017 συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και επέλεξε μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη  τον Ερτζάν Αχμέτ ως πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων Μεινότητας Δυτικής Θράκης, τον Χουσεϊν Μπαλτατζή ως Αντιπρόεδρο, τον Κενάν Γαγαλή Μουσταφά ως Γενικό Γραμματέα, τον Γιουξέλ Εσάτ ως Tαμία. Οι Μουμίν Μουμίν, Σουκρή Χατζή  και Σουκρϊε Μεμέτ  παρέμειναν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την ίδια μέρα συνήλθε και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και επέλεξε μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη τον Μπαχρή Μπέλτσο ως πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι Σεχέρ Αχμέτ και Ριτβάν Χασάν παρέμειναν μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

syllogos-epistimonon-meionothtas-6 syllogos-epistimonon-meionothtas syllogos-epistimonon-meionothtas-1 syllogos-epistimonon-meionothtas-2 syllogos-epistimonon-meionothtas-3 syllogos-epistimonon-meionothtas-4 syllogos-epistimonon-meionothtas-5

 

 

Σχετικά Άρθρα