slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με επιτυχία διοργανώθηκε η απογευματινή εκδήλωση «Εορταστικό Τσάι», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στη Λ.Α.Φ. Ξάνθης,  από  το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, ο πανοσιολογιότατος πρωτοσύγκελος κ Σοφρώνιος, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Γ. Στογιαννίδης, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης, αντιδήμαρχος κ. Θ. Γιαννώτα,  οι αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Α. Γκιρτζίκη και ο κ.  Ι. Χατζηεφραιμίδης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Σ. Κάλφας, αιδεσιμότατοι ιερείς, πλήθος από φίλες και φίλους, τα μέλη του Δ.Σ., εθελόντριες και εθελοντές.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά από την πρόεδρο κα Χ.Μαργαριτοπούλου για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη δυνατόν πληρέστερη προσφορά του ΕΕΣ στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και όπου υπάρχει ανάγκη. Με αφορμή την συμπλήρωση 140 χρόνων παρουσίας του Ελληνικού Ερυθρού  Σταυρού, που ιδρύθηκε το 1877, αναφέρθηκε εν συντομία στη μεγάλη παρουσία και προσφορά του κατά την  μεγάλη αυτή χρονική διάρκεια στον Ελλαδικό χώρο καθώς και στο εξωτερικό. Το Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης  με 95 χρόνια ζωής έχει να επιδείξει επίσης ένα πολυποίκιλο έργο παρουσίας, συμμετοχής και συνεργασίας με όλους τους φορείς που ζητείται η συνδρομή του. γιατί αυτό είναι το σύνθημα του ΕΕΣ:

« ΄Οσο υπάρχουν Άνθρωποι, παντού στην  ανάγκη».

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.  

Θερμές ευχαριστίες στο Διοικητή ΔΣΣ αντιστράτηγο κ.Γ.Καμπά, τον Διευθυντή και τον υποδιευθυντή της Λ.Α.Φ.Ξ., τον υπολοχαγό κ.Γ.Αντωνόπουλο, τους οπλίτες καθώς και  τις εθελόντριες και τους εθελοντές της Νοσηλευτικής και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών που προετοίμασαν την ωραία αυτή εκδήλωση. Πολλές ευχαριστίες στην επιχείρηση  Cocomat, τα καταστήματα Ηλεκτρικών Ειδών Τσιλιγγίρη και ετοίμων ενδυμάτων Λαλαζήση καθώς και όλες τις επιχειρήσεις για την υποστήριξη της λαχειοφόρου αγοράς.

Θερμές ευχαριστίες στους εκπροσώπους των Φορέων και τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και στα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

 

Ευλογημένα Χριστούγεννα, Καλή Νέα Χρονιά

με αγάπη, ειρήνη και συμπαράσταση στον συνάνθρωπο  

 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο,

οι εθελόντριες και οι εθελοντές

του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σχετικά Άρθρα