slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Εθνικές κλήσεις και προπόνηση για την ομάδας μας την Ξάνθη

Οι ποδοσφαιριστές της Xanthi FC Κασά Καμαρά, Κίκε Μπόουλα, Δημήτρης Μελιόπουλος και οι Ανδρέας Μετεντζίδης, Πατήρας Ιωάννης, Ιωσηφίδης Ιωάννης και Λευτέρης Αναστασιάδης κλήθηκαν στα αντίστοιχα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κασά Καμαρά στην Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας για την 2η αγωνιστική του προκριματικού γύρου του Copa Africa και τον αγώνα της 7ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο. Ο Κίκε Μπόουλα στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας για τον αγώνα με το Σουδάν στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Μελιόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Κ-19 της Ελλάδος και από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου θα είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για τα δύο φιλικά με τη αντίστοιχη ομάδα της Φινλανδίας. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Xanthi FC Ανδρέας Μετεντζίδης, Ιωάννης Πατήρας, Ιωάννης Ιωσηφίδης και Λευτέρης Αναστασιάδης κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι.

Με βίντεο και επισημάνσεις ξεκίνησε η προπόνηση της Τρίτης για την Xanthi FC που συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή» και το εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για την πρώτη έξοδο της ξανθιώτικης ομάδας δίνοντας τις οδηγίες τους στις ασκήσεις κατοχής μπάλας, στη γρήγορη κυκλοφορία της, στην πίεση και στις ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρίτο, ενώ ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που είχε αποβληθεί δεν υπολογίζεται γι’ αυτή την αναμέτρηση.

 

Σχετικά Άρθρα