Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Εγκαινιάσθηκε μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσει κανείς Ξανθιώτης (φωτογραφίες)

Χθες το απόγευμα Σάββατο 1 Οκτωβρίου εγκαινιάσθηκε η έκθεση της Ερασιτεχνικής Φωτογραφικής Ομάδας Ξάνθης Ε.Φ.Ο.Ξ. η οποία θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες την Δημοτικής Πινακοθήκης Ξάνθης μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη.

Η Ε.Φ.Ο.Ξ. δημιουργήθηκε το 2008 από τον Χρήστο Γλερίδη και φίλους που αγαπούν την φωτογραφία. Από τότε έχει κάνει αρκετές δράσεις με ξεχωριστές μία μεγάλη έκθεση στην Αθήνα και άλλες δυο στην πόλη μας. Η τέταρτη έκθεση που θα τρέχει μέχρι το τέλος του μήνα και φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης έχει τίτλο «1000 λέξεις…».

Στην έκθεση συμμετέχον 12 ερασιτέχνες φωτογράφοι- συμπολίτες μας και είναι οι εξής: Ιωακειμίδου Αθηνά, Μυτακίδης Αργύρης, Κοτσανίδης Ανδρέας, Συρόπουλος Παναγιώτης, Μπεριτζίκης Κωνσταντίνος, Μπερίτζίκης Παναγιώτης, Δήμου Βαρβάρα, Δαληκρίαδου Μαίρη, Τσάγκας Φώτης, Κοτσώνης Πάρης, Φελέκης Κυριάκος, Βαρελάς Ευθήμιος.

Οι ερασιτέχνες φωτογράφοι κατά την μικρή τελετή της έναρξης ευχαρίστησαν τον Δήμο Ξάνθης αλλά και ιδιαίτερα το κέντρο πολιτισμού και τον πρόεδρο Πασχάλη Λύρατζη για την συμπαράσταση και φυσικά τον κ. Κρυωνά για τον χώρο και την φιλοξενία.

Χορηγοί της εκδήλωσης πάντα κοντά στο πολιτισμό το Δημητριάδης cars, το καφέ Ρόιδος, το τυπογραφείο Δαλακάκης και ο κ. Σγουρίδης που προσέφερε και τα κρασιά για την ημέρα των εγκαινίων.

ekthesh eofx (16) ekthesh eofx ekthesh eofx (1) ekthesh eofx (2) ekthesh eofx (3) ekthesh eofx (4) ekthesh eofx (5) ekthesh eofx (6) ekthesh eofx (7) ekthesh eofx (8) ekthesh eofx (9) ekthesh eofx (10) ekthesh eofx (11) ekthesh eofx (12) ekthesh eofx (13) ekthesh eofx (14) ekthesh eofx (15)

Και τα έργα της Δημοσιογράφου της XanthiNews.gr Μαίρης Δαληκριάδου… που συμμετέχει στην έκθεση της Ε.Φ.Ο.Ξ.

foto mairy eofx (4)
Παναγία Αργαγγελιώτισσα… drone από τα 120m ύψος
foto mairy eofx
Ξάνθη… drone από τα 250m ύψος
foto mairy eofx (1)
Ο Garfield ο γάτος της Μαίρης…
foto mairy eofx (3)
Αι Νικόλας Πόρτο Λάγος… drone από τα 120m ύψος
foto mairy eofx (2)
Κεντρική πλατεία… χειμώνας 2015

Σχετικά Άρθρα