slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά στην Μαρώνεια (άρχισαν οι αιτήσεις)

Στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας του Τουριστικού Γραφείου του ΚΤΕΛ Ροδόπης, σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον, παιδιά από 6 έως 16 ετών, μπορούν να περάσουν ΔΩΡΕΑΝ μια καταπληκτική κατασκηνωτική περίοδο, μέσω όλων των ασφαλιστικών Ταμείων και του ΟΑΕΔ.

Για τους γονείς ή και μόνο τον ένα γονέα, που πληρούν τα κριτήρια για δωρεάν κατασκηνωτική περίοδο, οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας, προσφέρουν στα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι, με διαμονή, φαγητό, εκδηλώσεις και πολλές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της παραμονής τους, τα παιδιά απολαμβάνουν, ημερησίως, πέντε γεύματα, κολυμπούν, συμμετέχουν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, μαθαίνουν πολεμικές τέχνες και παραδοσιακούς χορούς, ενώ τα βράδια ζουν την ξεχωριστή εμπειρία του Survivor, προσαρμοσμένο σε παιδικά πρότυπα, ή συναγωνίζονται σε πρωτότυπα κυνήγια θησαυρού.

Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας σε ότι αφορά στις εγκαταστάσεις, στον εξοπλισμό και στο προσωπικό, για την υποδειγματική διαβίωση των παιδιών.

Οι δωρεάν κατασκηνωτικές περίοδοι θα λειτουργήσουν από 18 Ιουνίου έως 14 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του προγράμματος μας στις ανάγκες σας. Μέσω ΟΑΕΔ η κατασκηνωτική περίοδος διαρκεί 15 ημέρες, ενώ μέσω ΕΦΚΑ έως 22.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας, περιλαμβάνουν επίσης αναψυκτήριο και συνεδριακό κέντρο, ενώ διατίθενται και για τη διεξαγωγή συναντήσεων, συνεδρίων, καθώς και κοινωνικών εκδηλώσεων.

(Πληροφορίες στο 2531028777)

Σχετικά Άρθρα