Ροδόπη Τελευταία Νέα

Δυσάρεστη η εξέλιξη… δολοφονία ο θάνατος του 6χρονου στην Κομοτηνή… πιθανόν σεξουαλικά τα κίνητρα

Νεκρό βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο εξάχρονο αγόρι που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής στην Κομοτηνή. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του. Το παιδί διέμενε στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού. Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο και όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το παιδάκι δεν φέρει χτυπήματα από μαχαίρι ή κάποιο άλλο αντικείμενο, ωστόσο φαίνεται να έχει χειροδικήσει βίαια πάνω του ο δράστης και αυτό να επέφερε το θάνατό του. Αύριο θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί 15χρονος ημεδαπός.

Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού ενώ έχει εμπλακεί παλιότερα σε σεξουαλικής φύσεως αδίκημα

Ο 15χρονος, φερόμενος ως δράστης, υπέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής που βρίσκεται ο νεκρός 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ. Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης. Εκεί πήγαν οι αστυνομικοί και εντόπισαν το άψυχο σώμα του. Ο 15χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Σχετικά Άρθρα